Sutra završna edukacija na najmodernijem laseru

Srna
Sutra završna edukacija na najmodernijem laseru

BANjALUKA- Osoblje Klinike za kožne i polne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske organizuje sutra u Banjaluci drugu naprednu edukaciju na najmodernijem laserskom aparatu iz oblasti dermatologije "Lumenis M22".

Iz UKC-a su naveli da ovaj aparat ne posjeduje niko u regionu i da se radi o savremenoj modularnoj laserskoj multi-aplikacijskoj platformi za liječenje više od 30 stanja kože i uklanjanje neželjenih dlačica.

Laser posjeduje četiri aplikacijske platforme za fotopodmlađivanje, akne, vaskularne lezije, poremećaje pigmentacije, neželjene dlake, bore, hiperpigmentaciju, opuštenu kožu, tretmane strija i ožiljaka, karbonske pilinge lica, uklanjanje tetovaža...

Iz UKC-a su istakli da je opredjeljenje rukovodstva ove zdravstvene ustanove ulaganje u znanje i vještine zaposlenih, kao i nabavka savremene i sofisticirane medicinske opreme.

Izjave za novinare planirane su 10.45 časova u holu Centralnog medicinskog bloka, ulaz sa heliodroma, nakon čega će biti upriličeno snimanje kadrova, najavljeno je iz ove zdravstvene ustanove. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana