Supernova usluge za povratak u školske klupe

Supernova
Supernova usluge za povratak u školske klupe

U susret novoj školskoj i akademskoj godini Supernova je tu da olakša taj proces i osigura da svaki učenik i student bude spreman za izazove i uspjehe koji ih čekaju.

Internet je danas postao neophodan alat za obrazovanje. Bilo da je riječ o istraživanju za školske projekte, online učenju ili komunikaciji sa nastavnicima i kolegama, stabilna internet konekcija je ključna. Supernova nudi vrhunske pakete interneta koji mogu da odgovore svim zahtjevima studenata i školaraca i to po super cijenama.

Brzina preuzimanja (download) do 150 Mbps*, što omogućava glatko surfanje, gledanje video sadržaja u visokoj rezoluciji i istovremeno korišćenje interneta na više uređaja.

Brzina slanja (upload) do 50 Mbps*, što je odlično za učitavanje zadataka, učestvovanje u video pozivima i slanje većih datoteka.

Neograničen saobraćaj, tako da se ne morate brinuti o prekoračenju mjesečnog limita, što je posebno važno za porodice sa više članova koji istovremeno koriste internet.

Za pojačanu zaštitu od zlonamjernog sadržaja na internetu i slobodno i bezbjedno surfanje Supernova u svojoj ponudi nudi i uslugu Siguran internet.

A, ukoliko vam je potreban neki novi uređaj, uz odabrani paket interneta dobijate mogućnost kupovine istih i to na rate.

Posjetite najbližu Super poslovnicu i odaberite sve što vam treba.

Svim školarcima Supernova želi srećan početak nove školske godine!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana