Supernova pružila podršku sportskim kolektivima u Istočnom Sarajevu

Supernova
Supernova pružila podršku sportskim kolektivima u Istočnom Sarajevu

Kompanija Supernova nastavlja da bude važan stub podrške sportu u Istočnom Sarajevu, a tri sportska kolektiva: Karate klub Slavija, Fudbalski klub Famos i Košarkaški klub Igman dobili su podršku ove kompanije.

Karate klub Slavija je idealan klub i prilika za mlade i talentovane karatiste da se razvijaju i takmiče na najvišem nivou. Ovaj klub je uz vođenje vrhunskih trenera iznjedrio mnogo republičkih, državnih i balkanskih karate majstora.

FK Famos Vojkovići osnovan je 1968. godine i jedan je od najznačajnijih fudbalskih klubova u ovom gradu. Klub doprinosi razvoju fudbalske zajednice i napretku mladih fudbalera, a takmiči se u Prvoj ligi Republike Srpske.

Omladinski košarkaški klub Igman je u misiji očuvanja košarkaške tradicije u Istočnom Sarajevu, i uz podršku Supernove omogućava stvaranje novih generacija košarkašica i košarkaša, te širi ljubav prema ovom sportu.

Supernova želi da pokaže primjer kako zajedničkim snagama kompanije i sportske organizacije mogu doprinijeti izgradnji snažnije i zdravije zajednice i osnaživanju i stvaranju novih sportskih šampiona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana