Supernova partner Beerka festivala: Pivska avantura i muzički spektakl u Istočnom Sarajevu

Supernova
Supernova partner Beerka festivala: Pivska avantura i muzički spektakl u Istočnom Sarajevu

Još jedno izdanje prirodno-pivskog festivala "Beerka" biće održano 30. i 31. avgusta na pomoćnom terenu FK Slavija u Istočnom Sarajevu, a festival obećava nezaboravno iskustvo prepuno zabave, muzike, kvalitetnog piva, hrane i edukativnih sadržaja za sve uzraste.

Supernova sa svojim MOVE brendom ponosni je partner festivala te poziva sve ljubitelje dobrog piva, muzike i druženja da se pridruže i budu dio ove manifestacije, kao i da posjete specijalni MOVE korner na festivalu kako bi se na zanimljiv način upoznali sa novom aplikacijom za gledanje TV sadržaja. Posjetioce očekuje mnogo iznenađenja i sjajna atmosfera, a u nastavku donosimo i program ovogodišnjeg festivala.

Prvo veče donosi spektakl sa nastupima popularnih bendova i izvođača:

Prava Stvar Stvar tribute to Čola

Zoster

Crvena Jabuka

Vojko V

Druga noć festivala rezervisana je za nastupe:

SevdahBABY Live i Ivana Vladović

Mile Kekin

Partibrejkersi

Parti BeeGee

DJ Yelisaveta

 

Family Day

Organizatori su za 31. avgust najavili i "Family Day" radionicu, namijenjenu djeci i roditeljima koja je osmišljena kao niz aktivnosti koje promovišu urbani stil života, a Supernova kao društveno odgovorna kompanija pridružiće se ovom događaju.

Vrhunac ovog programa biće izvođenje predstave „Nešto Zeleno" u režiji Aleksandre Bezmarević Stević, koja će kroz kreativan i edukativan način prenijeti važne poruke o očuvanju životne sredine,

Vidimo se na Beerka festivalu!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana