Super ljudske priče iz Banjaluke: Snježana Maleš veliki oslonac za male preduzetnike

Supernova
Super ljudske priče iz Banjaluke: Snježana Maleš veliki oslonac za male preduzetnike

Iskrena podrška svima koji hrabro kroče u svijet preduzetništva i ljubav prema pisanju glavni su pokretači Snježane Maleš.

Ona je odlučila da svoj sajt www.malivrijednipreduzetnici.com pretvori u platformu na kojoj će da promoviše male preduzetnike širom Bosne i Hercegovine i to potpuno besplatno. Zbog svega navedenog, priča o ovoj talentovanoj mladoj ženi iz Banjaluke, koju je Supernovoj proslijedila njena prijateljica Jovana Božić našla se među nagrađenima u okviru konkursa “Super ljudske priče”.

Još od djetinjstva Snježana voli da piše. Pisanje je, kako kaže, njen mir i radost, ali i način da svoju kreativnost usmjeri na najbolji mogući način. Kada je prije par godina otkrila jedan sajt u Srbiji posvećen promociji preduzetništva, došla je na ideju da i sama kroz svoje tekstove pruži podršku onima koji se upuštaju u prve poslovne poduhvate.

Pored besplatne promocije malih preduzetnika, na svom veb sajtu Snježana dijeli i veoma korisne informacije za sve one koji žele da pokrenu ili već vode svoju đelatnost.

– Te informacije se uglavnom odnose na način kako se registrovati, šta je sve potrebno od dokumentacije i gdje se predaje, kako privremeno “zalediti” djelatnost, kako rezervisati poslovno ime dok još nisu registrovani i slično. Uglavnom, za sve što se tiče preduzetništva, a što ih zanima mogu mi se obratiti, jer kroz posao kojim se inače bavim mogu da odgovorim na većinu pitanja – poručila je Snježana.

Svi zainteresovani za ovakvu vrstu promocije mogu svakodnevno da kontaktiraju Snježanu putem njenog veb sajta ili Instagram profila “price_o_preduzetnicimaiidejama”.

– Primećujem da se mnogi prvo jave oprezno. Malo su na početku skeptični i pitaju se zašto bih sve ovo besplatno radila i kakvu korist imam od toga? Ali s vremenom shvate da nemaju razloga za sumnju. Moja satisfakcija je jednostavno to što na ovaj način izražavam svoju kreativnost, odnosno, što imam priliku da pišem – naglasila je kroz osmijeh Snježana i istakla da je projekat “Super ljudske priče” zaista jedinstven, jer pruža podršku malim i običnim ljudima.

– Sjajna je ideja da se prepoznaju i nagrade mali obični ljudi. Ovo je poseban projekat i hvala Supernovoj što je prepoznala moj rad – rekla je Snježana, čiji entuzijazam i posvećenost zaslužuju svaku pohvalu.

Na konkurs “Super ljudske priče” u organizaciji kompanije Supernova pristigao je impresivan broj priča od strane autora koji su sa ponosom predstavili svoje junake i svakodnevne male heroje.

Cilj ovog projekta jeste da se pronađu i predstave talentovani, inspirativni, hrabri i humani ljudi, koji svojim ponašanjem mijenjaju živote drugih na bolje, a naše okruženje čine ljepšim mjestom za život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana