Šulić uručio knjige "Moja Srpska od A do Š" učenicima OŠ "Vasa Čubrilović" u Gradišci

SRNA
Šulić uručio knjige "Moja Srpska od A do Š" učenicima OŠ "Vasa Čubrilović" u Gradišci

GRADIŠKA- Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić uručio je danas učenicima Osnovne škole "Vasa Čubrilović" u Gradišci 100 knjiga "Moja Srpska od A do Š", poklon predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika učenicima drugog razreda osnovnih škola u Srpskoj, povodom školske slave Svetog Save.

Šulić, koji je prisustvovao Svetosavskoj akademiji u Osnovnoj školi "Vasa Čubrilović", zahvalio je Dodiku što mu je ukazao priliku da uruči knjige učenicima škole koju je i sam pohađao, te istakao da mu je posebno zadovoljstvo što škola i dalje svake godine upisuje veliki broj učenika.

On je rekao da će u narednom periodu svi učenici drugih razreda dobiti knjige "Moja Srpska od A do Š", u kojoj su grafikama i tekstovima opisani važni pojmovi i mjesta u Republici Srpskoj.

Šulić je dodao da je cilj ove aktivnosti da se i kod najmlađih stanovnika širi osjećaj ljubavi prema Republici Srpskoj i svijest o važnosti njenog očuvanja.

Direktor Osnovane škole "Vasa Čubrilović" Vlado Stanišljević zahvalio je Šuliću i Dodiku za knjige, te istakao da je školska slava Savindan upravo dan kada učenike treba pohvaliti, nagraditi i uručiti im poklone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana