Srpska na Beogradskom manifestu predstavlja ponudu aktivnog odmora

Srna
Srpska na Beogradskom manifestu predstavlja ponudu aktivnog odmora

BANjALUKA- Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće u naredna tri dana na Beogradskom manifestu - festivalu manifestacija, degustacija i destinacija, koji će biti održan na Kalemegdanu.

Beogradski manifest sa kreativnim konceptom predstavljanja destinacija osmišljen je kao jedinstveni porodični sajam na otvorenom, rečeno je Srnu u Turističkoj organizaciji Srpske.

Posjetioci će moći da uživaju u festivalskom sadržaju podijeljenom u šest tematskih cjelina, a u okviru jedne zemlje regiona predstaviće svoju turističku ponudu, ali i autentične nacionalne specijalitete.

Iz Turističke organizacije Republike Srpske istakli su da je nastup na ovoj manifestaciji od velikog interesa za Srpsku, jer najveći broj turista dolazi upravo iz Srbije.

-S obzirom na to da se nalazimo u proljećnoj, a na pragu ljetne sezone, akcenat promocije će biti stavljen na ponudu aktivnog odmora /raftinga, planinarenja, kanjoninga, penjanja/ zatim eko-etno ponudu, banjske centre, nacionalne parkove, ljetnu ponudu naših planina, turistička dešavanja i manifestacije koje će se održati u Srpskoj -  naveli su iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Osim Turističke organizacije Republike Srpske, na sajmu će ponudu predstaviti lokalne turističke organizacije opština i gradova Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana