Srednjoškolci iz BiH, pokažite svoj talenat i prijavite sa na m:tel App takmičenje!

M:tel
Srednjoškolci iz BiH, pokažite svoj talenat i prijavite sa na m:tel App takmičenje!

Popularno takmičenje sa motom „Lansiraj svoju ideju" je otpočelo svoju misiju u kojoj će timovi nadarenih srednjoškolaca i njihovih profesora mentora predstaviti svoje vještine na državnoj i regionalnoj sceni.

Svoj put programera započnite formiranjem tima i inspirativnom idejom za izradu mobilne aplikacije koju ćete kasnije pretvoriti u funkcionalnu aplikaciju.

Prvi dio takmičenja završava se izborom do pet pobjedničkih aplikacija na državnom nivou, gdje učenike i profesore očekuju vrijedne nagrade i pravo učestvovanja na regionalnom takmičenju u Podgorici.

Kao autore jedne od najboljih aplikacija na državnom nivou, očekuje vas druženje i takmičenje sa  najboljim timovima iz BiH, Srbije i Crne Gore. Nagradno putovanje u neku od evropskih zemalja i odlazak na stručnu konferenciju rezervisano je za regionalne pobjednike.

Stručne konferencije, poput fantastične OFFF konferencije u Barseloni, odlična su prilika da iz prve ruke dobijete savjete vrhunskih stručnjaka iz oblasti tehnologije i dizajna, kao i da uživate u posjeti gradu domaćinu.

Svaka uspješno realizovana ideja isplatiće trud autorima i dokazati da se kroz inovacije i kreativnost može graditi bolja budućnost.

Cilj jedinstvenog .m:tel App takmičenja je da se obogatite novim znanjima i prijateljstvima, vrijednim iskustvima te da se motivišete ka još većim uspjesima.

Zato, prijavite svoje ideje do 27. novembra ove godine putem mejla [email protected], a gotove aplikacije pošaljite do 29. januara 2025. godine.

Sve potrebne informacije, opšte uslove takmičenja i formular za prijavu pronađite na adresi apptakmicenje.mtel.ba, kao i na mtel.ba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana