Srećno osnovci: Mozzart poklonio školski pribor prvačićima zaposlenih

Mozzart
Srećno osnovci: Mozzart poklonio školski pribor prvačićima zaposlenih

Osim što im omogućava sjajne radne uslove i brojne benefite, kompanija Mozzart uvijek je uz svoje zaposlene u važnim životnim trenucima.

Kao i ranije, uoči početka školske godine, darovali su nove školske torbe i prateći pribor djeci svojih radnika koja danas kreću u osnovnu školu. Roditelji prvačića, zaposleni u ovoj kompaniji, dobili su slobodan dan kako bi ispratili svoje školarce u novo životno poglavlje.

„Svaki radnik u kompaniji Mozzart nam je važan, pa vodimo računa o dobrobiti svih naših zaposlenih širom BiH. Posebno se trudimo da ih podržimo u momentima koji su važni za njih i njihove porodice, a koji nerijetko zahtjevaju dodatne izdatke iz kućnog budžeta. Zato smo se i ove godine potrudili da roditeljima prvačića olakšamo pripreme za novo životno poglavlje, darujući im nove školske torbe i prateći pribor i tako im poželjeli srećan polazak u školu", poručila je Biljana Janjuz, rukovodilac Sektora ljudskih resursa kompanije Mozzart.

Ovim pažljivim gestom, Mozzart je obradovao 30 prvačića čiji su roditelji zaposleni u ovoj kompaniji u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, a školarcima, koji po prvi put zauzimaju mjesta u školskim klupama, posebno je značilo što su roditelji mogli da budu uz njih na taj poseban dan.

Kompanija Mozzart svojim zaposlenima nudi i pregršt drugih benefita. Radna nedjelja u trajanju od 38 časova, dodatni dani godišnjeg odmora u skladu sa definisanim kriterijumima, plaćena rekreacija, nagradna takmičenja, pokloni za djecu zaposlenih povodom praznika i različita druženja samo su dio onoga što im je omogućeno jer Mozzartov tim svoje uspjehe ostvaruje uz parolu da je zadovoljan i srećan radnik - dobar radnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana