"Srbija te zove": Vučić primio učesnike kampa

Darko D.
"Srbija te zove": Vučić primio učesnike kampa

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upriličio je prijem za učesnike kampa "Srbija te zove". Među 320 učesnika nalaze se i mladi sportisti iz Republike Srpske, rukometaši i rukometašice kao i košarkaši, košarkašice, odbojkaši i odbojkašice.

Ovom prilikom predsjednik Vučić je svim učesnicima poklonio tablete i poželio im srećan rad i ugodan boravak u glavnom gradu Srbije. Ovaj kamp se održava u Beogradu već pet godina i na njemu učestvuju mladi sportisti iz Srbije, Republike Srpske, regiona i dijaspore kao i sa Kosova i Metohije.

Mlade rukometašice Republike Srpske koje se nalaze na kampu "Srbija te zove" odigrale su test utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Poslije velike borbe susret je okončan miroljubivo, 20:20. Sve igračice su pružile dobru partiju, a igru su nosile Marija Maksimović i Ena Burazor dok je na golu sjajna bila Tamara Pejić.

- Moram pohvaliti sve cure koje su sjajno odigrale ovaj meč. I ovim su potvrdile da imaju kvalitet i da njihovo vrijeme tek dolazi - riječi su selektora Republike Srpske Saliha Pale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana