Slobodan dan za zaposlene UniCredit banke Banja Luka - roditelje prvačića i roditelje djece koja polaze u vrtić

G.S.
Slobodan dan za zaposlene UniCredit banke Banja Luka - roditelje prvačića i roditelje djece koja polaze u vrtić

UniCredit banka Banja Luka, kao poslodavac koji cijeni i prepoznajte važnost svakog pojedinca, posvećena je tome da svojim zaposlenima pruži podršku u svim važnim životnim trenucima.

Jedan od njih svakako je i polazak djeteta u prvi razred osnovne škole, koji predstavlja početak nove etape života, ne samo za dijete koje polazi u školu, nego i za cijelu porodicu.

Koliko je prvačićima važno da za njihov "veliki dan" sa njima budu oni u koje imaju najviše povjerenja, a to su roditelji, tako je i roditeljima važno da ovaj trenutak nikako ne propuste.

UniCreditova briga o zaposlenima i njihovim porodicama se ogleda i kroz pružanje dodatnog plaćenog odsustva za roditelje prvačića, kako bi i roditeljima i djeci omogućili da ovaj važan trenutak proslave zajedno. Pravo na plaćeno odsustvo zaposlenih UniCredit banke Banja Luka ostvaruju i roditelji djece koja prvi put polaze u vrtić.

"Ovo je samo jedan od načina kojim pokazujemo posvećenost vrijednostima koje UniCredit njeguje - integritetu i brizi o svojim zaposlenima. Važni životni trenuci, poput vjenčanja, rođenja djeteta i očinskog dopusta u trajanju od 20 dana, kao i polazak djeteta u školu ili vrtić, jednako su važni i nama, kao odgovornom poslodavcu. Trenutke koje najduže pamtimo vezani su za one koji nam znače najviše, zato je važno da ih provodimo zajedno.", izjavila je Jasminka Bajić, članica Uprave UniCredit Bank a.d. Banja Luka.

Pored dana plaćenog odsustva, UniCredit banka Banja Luka za prvačiće je pripremila mali znak pažnje - pakete sa školskim priborom i opremom, za dobar start nove školske godine. Takođe, za prvačiće je organizovan i obilazak Centrale UniCredit banke Banja Luka i druženje uz, za ovaj uzrast, prilagođenu, edukaciju, koju su vodili zaposleni Banke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana