Školarce za školu spremite, na rate troškove podijelite

G.S.
Školarce za školu spremite, na rate troškove podijelite

Bliži nam se početak školske godine, a osim euforije roditelja, jer njihovi školarci sjedaju u školske klupe, ovaj period uglavnom prate i povećani troškovi. Ukoliko za školu spremate više školaraca, onda je opterećenje za kućni budžet još veće.

Da biste spremno dočekali školsko zvono, a istovremeno smanjili jednokratno opterećenje na vaš budžet, predlažemo da koristite sve benefite kreditnih kartica koje omogućavaju kupovinu na rate, bez kamata i naknada na preko 7000 prodajnih mjesta širom BiH, uključujući trgovce obuće, odjeće i opreme za školu.

Ovo praktično znači da kreditne kartice UniCredit banke Banja Luka Luka, omogućavaju da sve troškove koje trenutno imate, otplatite dinamikom koja vama najviše odgovara. Broj rata na koji možete podijeliti transakciju koju obavite na mjestu kupovine kod odabranog trgovca, dostupni su na web stranici Banke.

Prilikom plaćanja na prodajnom mjestu, na UniCredit POS terminalu, potrebno je da odaberete broj rata kojima ćete otplatiti odabrani proizvod ili uslugu (od 2 do 24 rate, u zavisnosti od trgovca) te transakciju potvrdite PIN-om. Podjelu na rate na ovaj  način, i to bez naknade,  moguće je izvršiti i direktno na web shop-u, ukoliko kupovinu obavljate online, kod trgovaca koji nude ovu mogućnost.

Ipak, ukoliko se desi da ste u trenutku kupovine zaboravili na ovu mogućnost ili podjela transakcije na rate na prodajnom mjestu nije moguća, to možete učiniti naknadno - putem UniCredit m-bank aplikacije. Svaku vašu jednokratnu transakciju u vrijednosti od 100 KM do 10.000 KM, bilo da je napravljena na POS terminalu u radnji, onlajn trgovini ili na bankomatu, možete podijeliti minimalno na tri, a maksimalno na 24 rate, u zavisnosti od iznosa transakcije i vaših potreba. Naknada za ovu uslugu obračunava se u skladu sa važećom Tarifom naknada za proizvode i usluge u poslovima sa fizičkim licima,-

Super mogućnost kreditnih kartica jeste i njihovo instant izdavanje koje klijentu omogućava da, odmah po potpisu ugovorne dokumentacije, isti dan može preuzeti i koristiti svoju karticu za plaćanja roba i usluga, kao i koristiti sve ostale pogodnosti koje ona donosi. Više informacija o svim pogodnostima korištenja UniCredit kreditnih kartica pronađite ovdje.

Ukoliko još uvijek nemate vašu UniCredit kreditnu karticu, aplicirajte odmah putem web stranice Banke ili posjetite vama najbližu filijalu Banke

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana