Šešić i Radanović o budućoj saradnji

Srna
Šešić i Radanović o budućoj saradnji

DERVENTA - Poslanik Socijalističke partije (SP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić razgovarao je danas u Derventi sa predsjednikom Skupštine grada Bojanom Radanovićem (SP) o aktuelnoj političkoj situaciji, ali i budućoj saradnji, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Skupštine.

U Kabinetu predsjednika Skupštine grada Derventa Šešić i Radanović, razgovarali su o aktulenoj političkoj situaciji na području grada i Republike Srpske, kao i predstojećim opštim izborima koji će biti održani 2. oktobra.

Šešić je izrazio zadovoljstvo nakon posjete Derventi i razgovora, te pohvalio rad Radanovića koji funkciju predsjednika obavlja od kraja marta, naglasivši da su već vidljivi rezultati rada u normalizaciji rukovođenja i predstavljanja najviše zakonodavne institucije grada Derventa.

Bilo je riječi i o ostvarenim aktivnostima koje Socijalistička partija realizuje u Derventi, gdje je na svim prethodnim izborima zabilježen rast broja glasova i sve veće povjerenja birača u politiku partije.

U razgovoru je učestvovao i vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Slaven Pašalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana