Sa sezonskom kartom OC "Jahorina" skijanje i u Crnoj Gori

Srna
Foto: Srna

HERCEG NOVI- Izvršni direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević i direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić danas su u Herceg Novom potpisali ugovor o sezonskim ski-kartama s ciljem umrežavanja dva regionalna planinska centra.

"Ovim ugovorom svi ljubitelji skijanja i kupci sezonskog pasa za Ski-centar Kolašin 1600, Ski-centar Vučje i Ski-centar Savin Kuk moći će tri dana besplatno da skijaju u OC `Jahorina`", rekao je Milošević.

Ova jedinstvena ponuda važiće i za sve skijaše OC "Jahorina" koji će imati priliku da ove zime iskuse adrenalinske momente na ski-stazama u Crnoj Gori.

Direktor OC "Jahorina" Dejan Ljevnaić istakao je značaj povezivanja dva ski-centra koji su među najpopularnijim na Balkanu.

"Ovo radimo sa željom da se ponašamo kao ski-centri u inostranstvu. Nama je cilj da sa našim sezonskim pasom skijaši mogu da skijaju na bar 1.000 kilometara staza. Naša vizija je da se udruže skijališta iz regiona, da postanemo jedno tržište. To je ideja kojoj težimo, da jedan ski-pas važi za cijeli region. Konkurenciju pretvaramo u partnera i to je model koji omogućava komfor skijašima", poručio je Ljevnaić.

Današnja pres-konferencija u Portonovom poslužila je i kao prilika za promociju "Ski Ju magazina", koji predstavlja jedinstveni vodič za sve ljubitelje zimskih sportova u regionu, a i šire.

"Koristimo to što nemamo jezičke barijere. Cilj nam je da ski-magazin izlazi jednom godišnje, da okupimo sve skijaše na jednom mjestu i da im damo kompletne informacije o svim ski-centrima, smještaju, prevozu, restoranima i novim mladim takmičarima", istakao je Ljevnaić.

Skijališta Crne Gore su i ove godine omogućila kupovinu sezonskog ski pasa po akcijskim cijenama.

Cijena sezonskog ski pasa do 1. novembra iznosi 250 evra za odrasle i 150 evra za djecu do 14 godina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana