Runić: Zahvaljujući Srbiji građanima Drvara vraćena vjera u bolje sutra

Srna
Foto: Agencije

DRVAR - Načelnik opštine Drvar Dušica Runić izjavila je da je, zahvaljujući Srbiji i predsjedniku Aleksandru Vučiću, građanima Drvara vraćena vjera u bolje sutra.

Runićeva je povodom 15. februara - Dana državnosti Srbije, u ime svih građana Drvara uputila iskrene čestitke predsjedniku Vučiću, svim državnicima i građanima Srbije. Ona je u čestitki istakla da je sigurna da će društveno-ekonomska i politička stabilnost Srbije nastaviti da jača i ubuduće, na opšte zadovoljstvo srpskog naroda gdje god se nalazio. "U naš grad vratili ste vjeru u bolje sutra, te svojom nesebičnom podrškom omogućujete ostanak i opstanak na ovim prostorima.

Iako teritorijalno razdvojeni, na ovaj važan dan osjećamo duboku povezanost i neraskidivu vezu sa maticom Srbijom, kao dio nečega čemu oduvijek pripadamo", istakla je Runićeva. Ona je zahvalila za nesebičnu podršku koju Srbija pruža srpskom narodu u Federaciji BiH.

"Želim Vam dobro zdravlje i uspjeh u daljem razvoju zemlje", poručila je Runićeva. Sretenje - Dan državnosti Srbije obilježava se u spomen na početak Prvog srpskog ustanka /15. februar 1804. godine/ i čin proglašenja  Sretenjskog Ustava Knjaževine Srbije 15. februar 1835. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana