Rekordna isporuka vode u cisternama mještanima Donjih Kola

SRNA
Rekordna isporuka vode u cisternama mještanima Donjih Kola

BANjALUKA- Mještanima banjalučke mjesne zajednice Donja Kola od početka godine do danas isporučeno je putem cisterni 1.730 metara kubnih vode, što je 3,5 puta više nego što je isporučeno 2020. godine, rekao je gradski menadžer Bojan Kresojević.

. On je ocijenio da je Gradska uprava adekvatno odgovorila izazovima usljed povećane potrošnje vode u ovoj mjesnoj zajednici.

Kresojević je istakao da će Gradska uprava u kontinuitetu nastaviti isporuku 60 metara kubnih vode dnevno mještanima Donjih Kola sve dok za tim bude postojala potreba, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Kako bi se sistem u potpunosti stabilizovao, potrebna je racionalna potrošnja i prijavljivanje nelegalne potrošnje", rekao je Kresojević.

Gradska uprava je apelovala na potrošače da vodu troše savjesno, navodeći da samo racionalna potrošnja može dovesti do stabilizacije sistema.

"Molimo građane da prijavljuju zloupotrebu vode sa hidranata koji su u nadležnosti Vodovoda Banjaluka, jer to može dovesti do ugrožavanja redovnog i kontinuiranog snabdijevanja potrošača vodom", navode iz Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana