Ranjeni pripadnik SAJ-a otpušten kući

Srna
Ranjeni pripadnik SAJ-a otpušten kući

BIJELjINA- Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), koji je ranjen u Bijeljini, otpušten je iz bijeljinske Bolnice „Sveti vračevi“ u dobrom opštem stanju, sa ranom bez znakova infekcije, izjavio je hirurg Željko Pejović.

Pejović je podsjetio da je policajac, koji je juče otpušten iz Bolnice „Sveti vračevi“, u ovu ustanovu primljen u petak, 5. novembra, sa prostrelnom ranom lijeve natkoljenice, bez povrede kosti.

-Trebaće mu još nekih desetak dana za fizikalni tretman i potpuno oporavljen vratiće se u svoju jedinicu i normalan život - napomenuo je Pejović.

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice čiji su inicijali P.K. ranjen je u Bijeljini u pokušaju da zaštiti lice iz ovog grada koje je fizički napalo više lica sa područja Brčko distrikta, saopšteno je ranije iz Policijske uprave Bijeljina.

Ranjeno je i lice iz Brčkog čiji su inicijali O.P.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina predali su juče bijeljinskom Okružnom javnom M.E, koji je osumnjičen da je pomagao u krivičnom djelu u kojem je ranjen pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana