Radnici prijedorskog preduzeća "počašćeni" automobilima

InfoPrijedor
Foto: InfoPrijedor/Dragan Stojnić

PRIJEDOR - Prvu deceniju uspješnog rada proslavio je “Robini design d.o.o.”, prijedorsko preduzeće koje se bavi dizajnom i izradom namještaja po mjeri, a njegovi radnici će ga posebno pamtiti.

Bilo je to uspješnih deset godina, tokom kojih je ime Robini postao brend, prepoznatljiv kako prema kvalitetu namještaja koji proizvode i vrhunskoj usluzi, tako i po odnosu prema zaposlenima. Nije rođendan ako nema poklona, pa su ovom prilikom u “Robijinu” poklone dobili najzaslužniji zaposleni. I to ne bilo kakve simbolične poklone – već automobile!

Nove automobile dobili su Bojana Joveš, Dalibor Vržina i Jovana Pilipović.

Ključeve im je uručio direktor preduzeća Duško Šalabalija. Nagrađeni radnici kažu da jesu iznenađeni ovakvom nagradom, ali napominju i da se, „poznavajući Duška, takvo nešto moglo i očekivati.“

Direktor Šalabalija komentarisao je da je ovaj poklon njegov način da oda priznanje i pokaže zahvalnost ljudima koji su svojim radom i pristupom poslu učinili da se "Robini" nalazi tu gdje jeste. Kaže da nisu bile presudne samo godine rada, nego i teret koji su nagrađeni preuzeli na sebe i njihov odnos prema poslu. Po njegovim riječima, danas je prava sreća okupiti takav tim ljudi, piše InfoPrijedor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana