Priznanja na međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Srna
Priznanja na međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

BANjALUKA - Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka osvojio je tri zlatne medalje i plaketu na 53. Sajmu turizma u Novom Sadu, rečeno je Srni u ovom centru.

Na ovogodišnjem sajmu u Novom Sadu predstavio se Centar za razvoj poljoprivrede i sela, kao i njegove poslovne jedinice "Krajiška kuća" i Turističko-rekreativni centar "Manjača".

U okviru sajma, komisija koju čini grupa međunarodnih i domaćih stručnjaka, ocjenjivala je kvalitet turističko-ugostiteljskih objekata i usluga, te Centru dodijelila zlatnu medalju za poseban doprinos razvoju poljoprivredne proizvodnje i razvoju ruralnog prostora grada, navode iz Centra.

Centru je dodijeljena i zlatna medalja za poseban doprinos razvoju turističke ponude grada, zlatna medalja za izuzetan doprinos promovisanju domaćih autentičnih proizvoda, kao i plaketa za visok kvalitet u plasmanu lokalnih, autohtonih proizvoda.

Međunarodni sajam turizma održan je na Novosadskom sajmu od 17. do 19. novembra, a okupio je više od 250 učesnika iz Srbije, zemlje partnera Crne Gore, iz Republike Srpske, BiH, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Turske, Rumunije, Kipra, Bugarske, Iraka i Austrije.

Na trodnevnoj manifestaciji predstavili su se agencije, organizacije, institucije, poslovna udruženja, turoperateri, hoteli, banje, nacionalni parkovi, osiguravajuće kuće, javna preduzeća, vinarije i destilerije, kao i mali proizvođači hrane i pića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana