Prijedorska Toplana spremno ušla u grejnu sezonu: Početak ranije zbog najave lošijeg vremena

GS
Prijedorska Toplana spremno ušla u grejnu sezonu: Početak ranije zbog najave lošijeg vremena

PRIJEDOR - Iako je zvaničan početak grejne sezone predviđen za 15. oktobar, AD Toplana Prijedor odlučila je da ranije uključi kotlove zbog najave lošijeg vremena.

Prema riječima direktora AD Toplane Prijedor, Duška Miletića, sve je spremno da građani Prijedora dobiju stabilno i sigurno grijanje u svojim domovima.

„Zbog nepovoljnih vremenskih prognoza, odlučili smo da prije zvaničnog datuma počnemo s radom.

Naš cilj je da obezbijedimo tople domove našim korisnicima i na vrijeme reagujemo kako bi izbjegli bilo kakve neprijatnosti,“ izjavio je Miletić.

Dodao je da je Toplana potpuno spremna za predstojeću sezonu, a sve tehničke pripreme su obavljene kako bi sistem funkcionisao bez prekida. Miletić je takođe istakao važnost održavanja stabilnog sistema grijanja, kao i konstantnog rada na unapređenju usluga koje pruža AD Toplana Prijedor.

„Sigurnost i zadovoljstvo naših građana su nam prioritet, i zato smo na vrijeme preduzeli sve neophodne mjere,“ zaključio je Miletić.

AD Toplana Prijedor će i dalje pratiti vremenske uslove i prilagođavati svoje aktivnosti u skladu sa potrebama građana, sa ciljem pružanja kvalitetne i pouzdane usluge tokom cijele grejne sezone

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana