Pridružite se inicijativi UNA TV pokreće “21 dan zahvalnosti”

PR
Pridružite se inicijativi UNA TV pokreće “21 dan zahvalnosti”

Una televizija, od 11. decembra, pokreće izuzetno zanimljivu kampanju pod nazivom „21 dan zahvalnosti” kojom će nas, kroz inspirativne i poučne razgovore s vrhunskim stručnjacima iz oblasti psihologije ali i svima onima koji su nas dotakli svojim sudbinama, hrabrošću i mudrošću, podstaći da razmišljamo i obraćamo pažnju na pozitivne stvari, događaje i ljude na kojima bi trebalo da budemo zahvalni.

Voditeljka emisije “Podne” Dejana Rosuljaš, pozvala je sve gledaoce da se pridruže ovoj neobičnoj inicijativi.

-U narednih 21 dan, kroz interesantan, bogat i strukovno potkovan sadržaj na ovu temu u svim emisijama Una televizije, želimo da doprinesemo tome da zahvalnost postane dio svakodnevice i zdravih životnih navika svih nas. Ne želimo da ignorišemo trenutnu realnost, ali vjerujemo da ćemo kroz najrazličitije primjere shvatiti da možemo da osvijestimo ne samo „sitnice“  koje čine život, već i to koliko nam zahvalnost pomaže da budemo zadovoljniji i srećniji - kaže šarmantna voditeljka i dodaje „Želimo da čujemo i mišljenje naših dragih gledalaca“.

-Da li ste razmišljali koliko ste zahvalni na punoj trpezi, toplom tušu, razgovoru s komšijama ili ljubaznom prodavačicom, čaši dobrog vina sa prijateljima? Kome ste poželjeli dobar dan i zauzvrat dobili osmijeh ili lijepu riječ? – upitala je voditeljka.

Dejana kaže da će biti veoma zanimljivo čuti odgovore publike. -Pratite naše zanimljive priče do 31. decembra u svim emisijama Una televizije i šaljite nam svoje odgovore - tri stvari na kojima ste vi zahvalni svakog dana – poručila je.

Una televizija poziva sve čitaoce i gledaoce da se pridruže i budu dio inicijative “21 dan zahvalnosti” i o svojim iskustvima u vezi sa zahvalnosti, pišu na komentare i odgovore na društvenim mrežama Una televizije ili da ih pošalju na imejl [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana