Predstavljamo vam mentore drugog Supernova Hackatona u Bijeljini

Supernova
Predstavljamo vam mentore drugog Supernova Hackatona u Bijeljini

Na drugom Supernova Hackatonu koji će 28. i 29. oktobra biti održan na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini, timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će da se takmiče za bogat nagradni fond od 3.000 maraka, koji su obezbijedili Supernova i Područna privredna komora Bijeljina.

Svi mentori ovog takmičenja u programiranju su vrhunski profesionalci, koji će timovima pomoći da identifikuju izazove, razviju inovativna rješenja i ostvare najbolje rezultate.

Jovana Majinović je master inženjer elektrotehnike sa 13 godina iskustva u telekomunikacijama. Jovana trenutno vodi Sektor za Nadzor mreže i kontrolu kvaliteta servisa u Supernovoj. Upravljala je raznim projektima i učestvovala u razvoju i implementaciji Inhouse rješenja za CRM sisteme, Billing i ERP, kao i razvijajući alate za provisioning HFC i GPON CPE opreme (C#, MSSQL).

Predrag Katanić je doktor tehničkih nauka sa 30 godina iskustva u oblasti ICT. Trenutno je angažovan kao ekspert za telekomunikacije u Supernovoj i kao profesor na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina.

Prof. dr Srđan Damjanović je stručnjak sa impresivnim akademskim i profesionalnim putem, koji obavlja važne uloge u oblasti informacionih nauka i elektrotehnike na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina. Njegova bogata karijera obuhvata više profesorskih i dekanskih pozicija, a takođe je autor šest knjiga i brojnih stručnih radova.

Rade Božić je viši asistent na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, stručnjak je za razvoj softvera, koji je posebno orijentisan na tehnologije kao što su Reacy i NodeJS. Trenutno je i student doktorskih studija sa fokusom na rudarenje podataka.

Srećko Ilić je asistent na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, a njegova uža naučna oblast su Informacione nauke, društveni aspekti.

Dalibor Jovanović je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva koji se od 2011. godine posvetio srednjoškolskom obrazovanju, a posebno je usmjeren na predmete koji se odnose na programske jezike.

Vesna Spasojević je master inženjer elektrotehnike i računarstva koja radi kao profesor elektro grupa predmeta u JU Tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" u Bijeljini.

Radovan Stakić je inženjer računarstva i informatike, koji trenutno radi kao nastavnik informatike u Tehničkoj školi ,,Mihajlo Pupin’’ u Bijeljini.

Miodrag Borović je diplomirani inženjer elektrotehnike, sa 23 godine iskustva u telekomunikacijama. Trenutno radi kao profesor u Tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" u Bijeljini.

Srđan Bjelić je rukovodilac Sektora za promociju i podršku u prodaji ICT i poslovnih rješenja u Supernovoj i posjeduje više od 15 godina radnog iskustva u oblasti telekomunikacija i ICT.

Više informacija o mentorima drugog Supernova Hackatona dostupno je i na stranici www.supernovahackathon.com.

Na hackathonu mogu da učestvuju sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, kao i đaci trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija.

Prijave su otvorene do 27. oktobra, a zainteresovani mogu da prijave putem ovog linka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana