Predstavljamo mentore Supernova Hackathona u Istočnom Sarajevu

Supernova
Predstavljamo mentore Supernova Hackathona u Istočnom Sarajevu

Na Supernova Hackathonu u Istočnom Sarajevu, 1. i 2. novembra, timove će podržavati vrhunski mentori, pomažući im da razviju i unaprijede svoje ideje.

Uz njihovo iskustvo i stručnost, učesnici će imati priliku da poboljšaju svoja tehnička rješenja i bore se za nagradni fond od 3.000 KM, koji je obezbijedila Supernova. Mentori dolaze iz različitih oblasti, a sa bogatim iskustvom i znanjem biće idealni vodiči svim učesnicima ovog takmičenja.

Jovana Majinović je master inženjer elektrotehnike – smjer telekomunikacije i upravo u toj oblasti već više od 13 godina stiče radno iskustvo. Trenutno vodi Sektor za Nadzor mreže i kontrolu kvaliteta servisa i tehničku podršku u Supernovoj, gdje primenjuje iskustvo stečeno u radu na raznim projektima koje je prethodno vodila kao administrator mreže i inženjer za eksploataciju i održavanje komutacionih sistema fiksne telefonije.

Predrag Katanić je doktor tehničkih nauka – telekomunikacije. Uspješno provedenih 30 godina rada ima u oblasti ICT radeći u VRS-VJ, Vazduhoplovnom zavodu Orao, Galeb Group, Telrad Net, Supernova BiH, kao i 25 godina u nastavnom procesu na Fakultetu poslovne ekonomije i Pedagoškom fakultetu, u zavanjma viši asistent, docent i vanredni profesor.

Srđan Bjelić je učestvovao u realizaciji većeg broja ICT i telekomunikacionih aranžmana u privatnom i javnom sektoru BiH, kao i raznim projektima regionalnog karaktera. Rukovodilac je Sektora za promociju i podršku u prodaji ICT i poslovnih rješenja u Supernovoj i posjeduje više od 15 godina radnog iskustva u oblasti telekomunikacija iICT. Na nivou Mtel grupe stekao je iskustvo na rukovodećim pozicijama u vezi sa poslovnim rješenjima. Aktivno je uključen u rad IKT zajednice u Republici Srpskoj.

Nikola Kukrić je master Elektrotehnike, sa smjerom Računarska tehnika i informatika. Trenutno pohađa doktorske studije i usavršava se na polju Io T tehnologija. Nikola inspiriše mlade umove kao viši asistent na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu gdje radi od 2018. godine. Paralelno sa poslovnim obavezama na fakultetu, Nikola je radio u par kompanija, a 2021. godine osnovao vlastitu firmu pod imenom "BCreative". Njegova karijera dodatno je evoluirala, te je danas na čelu uspješne IT kompanije Digitalni Ozon Ozon, koja se bavi razvojem naprednih softverskih rješenja i Io T tehnologija.

Marko Malović je student master studija Elektrotehničkog fakulteta, već se istakao kroz učešće u mnogim hakatonima i vannastavnim aktivnostima, gdje je pokazao izvanredan talenat i entuzijazam.

Miljan Sikimić je master inženjer elektrotehnike – oblast Računarska tehnika i informatika. Zaposlen je na poziciji višeg asistenta na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu i ima sjajne rezultate na brojnim hackathonima.

Ne propusti priliku da uz podršku ovih sjajnih mentora razviješ svoje ideje. Požuri i prijavi se na Supernova Hackathon u Istočnom Sarajevu! Prijave su otvorene do 30. oktobra, a na takmičenje se možeš prijaviti na ovoj stranici

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana