Povratak u školu uz m:tel Kombinuj:S Junior tarifu i Myki pametni sat

M:tel
Povratak u školu uz m:tel Kombinuj:S Junior tarifu i Myki pametni sat

Povratak u školu donosi mnoštvo promjena i uzbuđenja, kako za učenike, tako i za njihove roditelje. Dok se djeca spremaju za nove izazove i avanture, roditelji su zaokupljeni neophodnom pripremom mališana za novu školsku godinu.

Kako biste sa svojom djecom ostali povezani i znali gdje se nalaze u svakom trenutku, predlažemo vam da ih opremite sa m:teltel Kombinuj:S Junor tarifom i Myki pametnim satom.

Tarifni model Kombinuj:S Junior je model sa kombinovanim načinom plaćanja, odnosno fiksnom mjesečnom pretplatom, u okviru kojeg imate glavni prepaid račun i bonus račun. Nakon što se potroši bonus, račun se može dopuniti prepaid dopunom, kao svaki drugi prepaid, odnosno Dopuna račun. Fiksna mjesečna pretplata iznosi 10 KM što ujedno predstavlja i bonus na računu za razgovore i poruke, a pored toga tu je i 500 MB mobilnog interneta.

Uz ovu m:tel tarifu namijenjenu najmlađim korisnicima, preporučujemo i pametni sat Myki u roza i plavoj boji, idealno za vaše mališane. Ovaj pametni dječiji sat omogućava da na pouzdan način budete u kontaktu sa vašim djetetom, kao i da u svakom trenutku znate njegovu tačnu lokaciju. Sat je vodootporan, a govorne poruke, SOS tipka, kamera i igrice čine ga fantastičnim gedžetom za svakog školarca.

Za sve one koji do 20. septembra posjete m:tel prodajno mjesto u Delta Planetu u Banjaluci, Myki sat biće dostupan po sniženoj cijeni.

Više informacija o MyKi 4 Lite uređaju i Kombinuj S:Junior tarifi pogledajte na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana