Poklon od 100 GB neta uz savršeno povezane m:tel usluge

M:tel
Poklon od 100 GB neta uz savršeno povezane m:tel usluge

Tražite savršenu harmoniju između zabave, komunikacije i brzog interneta, sve na jednom mjestu?

m:tel integrisani paketi sa četiri usluge spajaju vrhunski TV sadržaj i moderne funkcionalnosti televizije, pouzdan i brz internet, fiksnu i mobilnu telefoniju sa odličnim bonusima za skoro neograničenu komunikaciju - i to sve sada sa još dodatnih 100 GB mobilnog neta na poklon.

U m:tel paketima dobijate ne samo brzinu i stabilnost, već i jednostavnost upotrebe. Ljubitelje filmskog i serijskog programa očekuje mnoštvo dostupnih videoteka, a više od 300 TV kanala ponudiće sadržaje za sve ukuse i generacije. Moderne funkcionalnosti poput premotavanja, pauziranja, snimanja ili gledanja propuštenog sadržaja dodatno će vas relaksirati, kao i brzina interneta, te bonusi za komunikaciju putem fiknse i mobilne mreže. Integrisani paketi uvijek su bolja opcija jer su sve usluge na jednom mjestu i ne opterećuju vaš kućni budžet neplaniranim troškovima.

Iskoristite sve ove prednosti i uđite u svijet savršeno povezanih telekomunikacionih usluga što prije jer do 4. septembra 2024. godine traje posebna akcija u kojoj dobijate poklon od dodatnih 100 GB bonusa mobilnog interneta sa rokom korišćenja od 12 mjeseci.

Za dodatne informacije pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana