Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje sutra

SRNA
Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje sutra

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti toplo vrijeme uz moguću prolaznu kišu i pljuskove sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predjelima.

Ujutro i prije podne biće vedro u većini krajeva, dok se tokom večeri i u noći na srijedu očekuje jače naoblačenje koje će prvo zahvatiti zapadne, a kasnije i sjeverne krajeve i usloviti kišu i pljuskove praćene grmljavinom.

Na jugu će tokom većeg dijela dana biti sunčano i veoma toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab od umjeren vjetar, povremeno pojačan u zoni padavina, dok se u Hercegovini očekuje umjerena bura, na udare i pojačana.

Jutarnja temperatura vazduha od 16 do 22, a maksimalna od 27 do 35 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i FBiH danas preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, dok su pljuskovi i grmljavina zabilježeni u centralnim i zapadnim područjima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 17, Mrakovica 25, Kneževo i Han Pijesak 26, Kalinovik i Sokolac 27, Mrkonjić Grad 28, Drinić, Ribnik i Srebrenica 29, Gacko, Novi Grad i Tuzla 30, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Srbac, Bihać, Bugojno, Gradačac, Neum i Sanski Most 31, Bijeljina, Zvornik, Rudo, Trebinje, Foča i Zenica 32, Bileća i Višegrad 33, te Mostar 38 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana