Podrška za najbolje basketaše: Mozzart ponovo uz turnir "3x3 Borik 2024"

Mozzart
Podrška za najbolje basketaše: Mozzart ponovo uz turnir "3x3 Borik 2024"

Sve je spremno za treći turnir "3x3 Borik 2024"! Dvodnevni sportski spektakl počinje sutra na terenu ispred Sportske sale Starčevica u Banjaluci. Manifestacija, koja treću godinu zaredom okuplja najbolje basketaše iz cijele Bosne i Hercegovine, postala je značajan sportski događaj u gradu na Vrbasu. Prepoznali su to i u kompaniji Mozzart, pa su drugu godinu zaredom uz ovaj sjajni turnir- u ulozi generalnog sponzora.

„Želim da istaknem koliko nam znači ovaj događaj koji je postao važan dio naše sportske tradicije. Naša misija je uvijek bila promocija sporta i zdravih stilova života, a ovaj turnir je jedan od načina da tu misiju ostvarimo. Okupljamo najbolje basketaše iz cijele BiH kako bismo zajedno uživali u sportu i podržali i mlade talente. Zahvaljujem se našim partnerima i generalnom sponzoru, kompaniji Mozzart jer su omogućili da ovaj događaj bude na visokom nivou. Njihova podrška je ključna za organizaciju turnira i doprinosi razvoju sporta u našem gradu" poručio je Nenad Talić, direktor Sportskog centra Borik.

Na turniru u najvećem naselju u Banjaluci učestvovaće po 16 timova u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji iz cijele BiH.

„Kompanija Mozzart je uvijek tu da podrži kvalitetne sportske događaje, što ovaj turnir svakako jeste. Veliki broj vrhunskih ekipa i sjajna posjećenost su najbolja preporuka da i ove godine budemo uz organizatore i učesnike turnira „3x3 Borik 2024". Osim u ulozi generalnog sponzora, bićemo tu kao navijač svih sjajnih timova uz želju da ovaj turnir nastavi da traje" poručila je Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Prijave za turnir traju još danas, posjetioci će moći da uživaju u uzbudljivim utakmicama, zabavi uz di džejeve, a očekuju ih i brojne nagrade. Zato organizatori pozivaju sve ljubitelje košarke da tokom naredna dva dana podrže svoje favorite, najavljujući vikend ispunjen sportom, zabavom i druženjem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana