Počinje sanacija kuće porodice Todorović oštećene u požaru

Srna
Počinje sanacija kuće porodice Todorović oštećene u požaru

TESLIĆ - Načelnik opštine Teslić Milan Miličević najavio je pomoć porodici Todorović iz Banja Vrućice kojoj je krovna konstrukcija kuće zajedno sa pomoćnim objektima tokom vikenda izgorjela u požaru.

Milićević je nakon jutrošnjeg obilaska zgarišta rekao da već danas počinje postavljanje krovne konstrukcije na kući i pomoćnim objektima radi sprečavanja dalje propadanja usljed padavina, te da će radovi biti finansirani iz budžeta opštine.

"U ovakvim situacijama je najvažnije da nije bilo ljudskih žrtava ili povreda, sve ostalo se može nadoknaditi", rekao je Miličević.

On je nakon obilaska porodice Milana Todorovića održao sastanak sa predstavnicima Civilne zaštite, Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Teslić, Odjeljenja za finansije, mjesne zajednice Banja Vrućica, te Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu i opštinske Boračke organizacije, saopšteno je iz Opštinske uprave Teslić.

Todorovići, koji pripadaju kategoriji porodica poginulih boraca, izrazili su želju da ostanu u svojoj kući iako im je ponuđen privremeni smještaj u stambenoj jedinici u gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana