Počela sa radom prva njemačka stomatološka klinika u Banjaluci "MonDent"

G.S.
Počela sa radom prva njemačka stomatološka klinika u Banjaluci "MonDent"

BANjALUKA - Na radost pacijenta, od 1. marta počela je sa radom prva njemačka stomatološka klinika u Banjaluci "MonDent".


Na atraktivnoj lokaciji u ulici Milana Radmana 47. u naselju Nova Varoš, u potrazi za ljepšim osmijehom dočekaće vas tim stručnjaka, a ono što ih već sada izdaja od drugih je vrhunska stomatološka usluga i njega, te širok dijapazon pogodnosti.

Implantoligija,oralna i estetska hirurgija, dječija stomatologija, ortodoncija, parodontologija, protetika, te u budućnosti besplatan 2/3 D rendgen i besplatno skeniranje zuba za njihove pacijenate samo su neke od pogodnosti koje su već skrenuli pažnju u najvećem gradu Srpske.

Doktor stomatologije Mladen Popović rekao je za "Glas Srpske" da je svečano otvaranje 14. marta, ali da već rade, jer je veliko interesovanje, kako Banjalučana tako i pacijenata iz drugih gradova.

Prema njegovim riječima, prva njemačka stomatološka klinika na području BiH i Republike Srpske donosi napredne metode liječenja što je već prepoznato, a osmijeh pacijenata njihova je najveća nagrada.

- Pružamo razne mogućnosti liječenja za čeljust, usnu šupljinu i desni, te za sve manje ili veće tegobe koje se tiču vaših zuba. Tu smo da vam pružimo savjete za dobru prevenciju, za kozmetiku zuba i usne šupljine, kao i savjete o njezi i higijeni usne šupljine. Ukoliko još uvijek nemate svog pouzdanog stomatologa u Banjaluci, naš tim stručnjaka rado će preuzeti odgovornost za zdravlje vaših zuba - kazao je Popović dodavši da su njihovi stomatolozi sertifikovani za pružanje širokog spektra stomatoloških usluga.

 Kako ističe, u njihovoj modernoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas prijatno i iskusno osoblje.

- Kod nas ćete naći sve najkvalitetnije materijale i najsavremeniju aparaturu. Ono što nas izdaja od drugih za pacijente iz inostranstva je garancija, odnosno ukoliko imate bilo kakav problem, pacijenti se mogu javiti u naše dvije ordinacije u Njemačkoj, ali i jos četiri partnerske ordinacije širom Njemačke, te dvije u Beču. To mnogo znači pacijenima koji imaju sigurnost - kazao je Popović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana