Počela humanitarna akcija za liječenje Magdalene Vlaški

Srna
Foto: Agencije

ISTOČNO SARAJEVO- Humanitarna akcija za prikupljanje pomoći za liječenje osmogodišnje Magdalene Vlaški iz Trnova počela je danas u Vojkovićima, u Istočnoj Ilidži, u organizaciji veterana Fudbalskog kluba "Famos".

"U okviru dvodnevne akcije `Vikend za Magdalenu`, u Sportskom centru Vojkovići počeo je turnir u malom fudbalu, na kojem učestvuju sve škole fudbala sa područja grada Istočno Sarajevo, dok će turnir u pikadu početi večeras u 18.00 časova", rekao je Srni jedan od organizatora ove akcije Mitar Mičić.

Na turniru mogu učestvovati svi zainteresovani, a kotizacija za učešće iznosi pet KM po ekipi.

Sutra će fudbalsku utakmicu odigrati veterani klubova iz Istočnog Sarajeva.

Oba dana turnira obezbijeđeni su hrana i piće za učesnike, a sav prihod ide za liječenje osmogodišnje Magdalena Vlaški koja boluje od maligne bolesti.

Magdalena Vlaški trenutno se nalazi na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu nakon čega bi njeno liječenje trebalo biti nastavljeno u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Za liječenje Magdalene do kraja aprila je aktivan "M:telov" humanitarni broj 1413, kao i broj 090 29 00 48 za korisnike fiksne i mobilne mreže "BH telekoma".

Uplate na račun mogu se izvršiti i na broj 5520001975658815, Adiko banka na ime Zorica Dursun, Trg Srđana Kneževića 8, 71220 Trnovo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana