"Pesma Bogorodici" osvojila srca slušalaca u Francuskoj i Holandiji (VIDEO)

Srna
"Pesma Bogorodici" osvojila srca slušalaca u Francuskoj i Holandiji (VIDEO)

BIJELjINA- "Pesma Bogorodici", čiji tekst potpisuje Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit zvorničko-tuzlanski Fotije se, prema podacima sa platforme "Spotifaj", najviše slušala u Francuskoj i Holandiji, objavljeno je na sajtu Eparhije zvorničko-tuzlanske.

"Ovaj uspjeh nas veoma raduje jer svjedoči o tome da pjesme mitropolita Fotija nalaze odjek i u dijaspori", navodi se u tekstu.

Na platformi "Jutjub mjuzik" numera "Pesma Bogorodici" prestigla je po slušanosti prvu pjesmu mitropolita Fotija "Od ognjenih jezika rođena", koja je donedavno bila najslušanija na svim platformama, a i dalje je na "Jutjubu", gdje ima više od 200.000 pregleda.

"Pesmu Bogorodici" izvode protođakoni Lazar Ilić i Nemanja Spasojević, za snimanje, miks i mastering bio je zadužen Srđan Bojić u svom muzičkom studiju u Bijeljini, a prateći vokal bio je Goran Bojić.

"Pjesma je duboka molitvena himna posvećena Presvetoj Bogorodici - našoj zaštitnici i posrednici, čiji tekst slavi njenu dobrotu i ljepotu koja sija kao cvijet u polju i ruža u bašti, uzdižući vjeru i ljubav prema Majci Božijoj", ističe se u tekstu.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana