Pauzirajte sadržaj i gledajte propušteno: Napredne TV funkcionalnosti u Supernovoj

GS
Pauzirajte sadržaj i gledajte propušteno: Napredne TV funkcionalnosti u Supernovoj

Odaberite Supernova digitalnu televiziju sa naprednim TV funkcionalnostima i uživajte u super sadržajima!

Propustili ste omiljenu emisiju? Ne brinite! Uz Supernova DTV imate mogućnost vraćanja sadržaja 72 sata unazad. Pauzirajte i nastavite da gledate kada god želite. I to nije sve – Supernova vam donosi Superstar videoteku bez dodatne naknade u prvih 12 mjeseci, tako da će gledanje biti uzbudljivije nego ikada ranije. Tu je i Nick+ videoteka, koja je uključena u pretplatu Supernova DTV osnovnog paketa TV kanala, a u okviru koje mališani mogu da se zabave uz najpopularnije serije i crtane filmove i iznova vraćaju svojim omiljenim sadržajima.

-Iskoristite i nevjerovatan popust od čak 50 odsto na Max TV paket tokom 24 mjeseca i za samo 3,22 KM mjesečno uživajte u dodatnim kanalima Supernova digitalne televizije! Očekuje vas više od 50 dodatnih TV kanala, Arena Sport HD kanali, FOX HD kanali i još mnogo toga – poručuju iz Supernove.
Osim vrhunske ponude digitalne televizije, Supernova vam omogućava i super usluge brzog interneta, kao i fiksne telefonije.
Sve što trebate da uradite je da posjetite  najbližu poslovnicu Supernove kako biste saznali sve detalje o Supernova uslugama ili pozovete besplatan broj Kontakt centra 0800 30 630.
Više informacija o aktuelnim ponudama možete potražiti i na veb stranici www.supernovabih.ba.

Akcijska ponuda realizuje se u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju usluge na adresi korisnika. Korisnički ugovor uz akcijsku ponudu se zaključuje na neodređeno vrijeme sa minimalnim periodom trajanja 24 mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana