Paljanke u finalu muzičkog festivala “Ritam Evrope” u Strumici

Srna
Foto: Srna

PALE - Na finalnom takmičenju Međunarodnog muzičkog festivala za đecu i mlade “Ritam Evrope” u Strumici u Sjevernoj Makedoniji u subotu, 16. marta, nastupiće Sofija Kusmuk, Anđela Ždrale, Mihaela Kovačević, Tara Blagojević, Helena Ćosić i Lana Poljaković sa Pala.

”Đevojke će u grand finalu u Sjevernoj Makedoniji nastupati pod rednim brojem 16 i neće biti glasanja SMS-om, već (će se računati) glasovi stručnog i žirija gradova. Naše đevojke su spremne da budu najveći ambasadori opštine Pale, kao i do sada”, saopšteno je iz opštine Pale.

Prvo mjesto u grand finalu dobija pjesmu i spot, drugo putovanje u zemlju koju predstavljaju, dok trećeplasirana ekipa dobija direktan prolaz za sljedeće takmičenje.

U saopštenju se navodi da se po pet prvoplasiranih učesnika iz Crne Gore, Srbije, Sjeverne Makedonije i Republike Srpske takmiči na prvom Međunarodnom muzičkom festivalu za đecu i mlade “Ritam Evrope” u Strumici.

“Naše đevojke pobijedile su na prestižnom dječijem i omladinskom muzičkom festivalu 'Ritam Evrope' od 18 gradova i opština, koji je održan prošle godine, što je omogućilo da Pale ove godine budu domaćin ovog festivala”, podsjeća se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana