Otvoren konkurs za turističku nagradu "Marko Polo 2022"

SRNA
Foto: Arhiva

BEOGRAD - Centar za koordinaciju turizma Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope i ove godine je otvorio konkurs za Turističku nagradu "Marko Polo 2022", za koju se mogu prijaviti sve turističke agencije, turoperateri, hoteli, regionalne i nacionalne turističke agencije iz 16 zemalja, među kojima je i Srbija.

Ove godine akcenat je na inovativnostima započetim tokom pandemije i pripreme za povratak kineskih putnika na ova tržišta, a novitet je da i turističke organizacije zemalja i regija mogu prijaviti svoju strategiju promocije specijalno osmišljenu za tržište Kine, saopšteno je iz Turističke organizacije Srbije.

Turističke agencije mogu predstaviti svoje onlajn aktivnosti i druge načine promocije koje su sprovodili tokom dvije godine trajanja pandemije, a sve inovativne ideje i primjene novih trendova, koje će doprinijeti dužem boravku kineskih turista, biće naročito cijenjene.

Hoteli koji se pridržavaju visokih zdravstvenih i sigurnosnih propisa, koji su u skladu sa visokim kriterijumima kineskih turista, dobrodošli su da apliciraju za nagradu.

Rok za prijavu je 30. juni, a dobitnici nagrada dobijaju posebnu preporuku i biće promovisani na platformama svih 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope, kao i na sajtu Centra za koordinaciju turizma.

Obrasci za prijavu i dodatne informacije se nalaze u dokumentima na linku:https://drive.google.com/drive/folders/15eATKILK9r2S-V-rXuN9tebThwqt9Ybt?usp=sharing

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana