“Otvaranje skijališta na idealnoj lokaciji”: Kuvalja danas u posjeti Vlasenici

G.S.
Foto: Ustupljena fotografija

VLASENICA – Prvi čovjek trke Beograd Banjaluka i direktor biciklističkog saveza Republike Srpske Vladimir Kuvalja boraviće danas u Vlasenici.

On će prisustvovati otvaranju skijališta Igrišta, a održaće i sastanak sa načelnikom opštine Vlasenica, Miroslavom Kraljevićem. 

Vlasenica je jedna od opština u Republici Srpskoj koja se rapidno razvija, što pokazuju upravo i događaji zbog kojih će Kuvalja boraviti danas tamo.

“Vlasenica je već pet puta bila domaćin trke Beograd Banjaluka i to tri puta proglašena za najboljeg domaćina. Otvaranje skijališta na lokaciji koja je idealna za to pokazuje da su odluke predsjednika Republike Srpske Milorada Dodik, zatim vlade Republike Srpske i Olimpijskog centra Jahorina usmjerene ka razvoju Republike Srpske i jasno pokazuju da je takva politika jedina ispravna. Možemo biti ponosni na ljude koji nas vode, ali i na ljude poput gospodina Kraljevića,” naveo je je Kuvalja.

Trka Beograd Banjaluka će i u svom 19 izdanju jednu od etapa završiti u Vlasenici i nastaviti put promocije ove opštine i Republike Srpske, rekao je prvi čovjek ove trke.

Koliko je Vlasenica važna u biciklizmu pokazuje i to da je potpredsjednik saveza Željko Lukić upravo iz ove opštine, prenose Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana