Organizovan prevoz za Banjaluku iz lokalnih zajednica prijedorske regije

Srna
Foto: Arhiva

NOVI GRAD - Koordinator za organizaciju skupa "Sloboda" za prijedorsku regiju Marinko Gačić rekao je Srni da je za sutrašnji skup u Banjaluci organizovan prevoz iz lokalnih zajednica te regije.

Autobusi iz Krupe na Uni polaze u 13.30 časova, iz i Novog Grada, Oštre Luke, Kozarske Dubice i Kostajnice u 14.00 sati. "Nakon dolaska kod Gradskog stadiona u Prijedoru, svi zajedno u 15.00 časova kreću za Banjaluku", rekao je Gačić, koji je i predsjednik Boračke organizacije Novi Grad.

Gačić je naglasio da borci, koji su stvarali Republiku Srpsku ne mogu dozvoliti da se oduzimaju temelji Republike Srpske, za koju su život dali njeni najbolji sinovi.

On je podsjetio da Boračka organizacija Republike Srpske, kao organizator velikog narodnog skupa pod nazivom "Sloboda", poziva sve nevladine organizacije proizašle iz odbrambeno-otadžbinskog rata kao i sve građane i patriote Srpske da na mirnim protestima daju podršku zvaničnim institucijama Republike Srpske.

Iz Boračke organizacije Novi Grad juče je upućen poziv za podršku skupu "Sloboda", koji će biti održan sutra u 17.00 časova na Trgu Krajine u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana