Oprez zbog poledice i magle

Srna
Foto: pixabay

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ kolovozi su mokri i mjestimično klizavi, a moguća je i poledica, posebno u višim planinskim predjelima, preko mostova i na prilazima tunelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Oprez pri vožnji potreban je i na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova, gdje magla smanjuje vidljivost.

Zbog aktiviranog klizišta, saobraćaj se jednom trakom odvija na dionici magistralnog puta Foča-Goražde, u mjestu Filipovići /na samoj liniji razgraničenja/, te na regionalnom pravcima Bistrica-Podgrab i Ukrina-Gornja Vijaka.

Režim saobraćaja izmijenjen je na dionici magistralnog puta Lapišnica-Ljubogošta zbog radova u tunelu "Čeljigovići", na dionici Lamovita-Ivanjska, te na spoju magistralnih puteva Kobaš-Derventa-Žirovine i Derventa /Žirovine/-Vrhovi.

Izmijenjen je režim saobraćaja i na dionici magistralnog puta Crna Rijeka-entitetska granica /Ugar/ zbog radova u tunelu "Ugar", na dionici magistralnog pravca Banjaluka-Stari Majdan dva, te na regionalnom putu Ugljevička Obrijež-Bobetino brdo, u rejonu Gornje Čađavice, raskrsnica "Numera", kao i na dionici Šipovo-entitetska granica /Novo Selo/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana