Održan Božićni koncert vojnog orkestra MO BiH

Srna
Održan Božićni koncert vojnog orkestra MO BiH

SARAJEVO - Tradicionalni Božićni koncert Vojnog orkestra Ministarstva odbrane u Savjetu ministara održan je večeras u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu.

Među gostima Božićnog koncerta bili su i predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Krišto, ministar odbrane Zukan Helez i njegovi zamjenici Aleksandar Goganović i Slaven Galić, načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga general-pukovnika Senad Mašović i njegovi zamjenici generali Ivica Jerkić i Gojko Knežević.

Koncertu su prisustvovali i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović, predsjedavajući Predstavničkog doma parlamenta BiH Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH Lidija Bradara, komandant EUFOR-a general Helmut Habermajer, kao i predstavnici međunarodnih organizacija i vjerskih zajednica.

Galić je rekao da vrijeme Božića uvijek podsjeća da se svakodnevnim djelovanjem i ponašanjem još snažnije treba zalagati za jačanje dijaloga i odgovornosti, solidarnosti i tolerancije u društvu i zajednici, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Nadbiskup vrhbosanski monsinjor Tomo Vukšić uputio je učesnicima i gostima koncerta najljepše želje za Božić, bez obzira na različitost njihovih službi, imena, pripadnosti, uvjerenja, činove ili nivoe odgovornosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana