Objavljeni novi termini trka "Vivia Run&More Weekenda" i Tropic Bambini Maratona

GS
Tropic Bambini Maraton
Foto: GS | Tropic Bambini Maraton

BANjALUKA - Novi termin održavanja Intersport School Run, MyBook Color Fun Run i , koje se održavaju u okviru "Vivia Run&More Weekend" festivala, je 20. maj (petak).

Takmičari će startovati sa Trga Krajine dok je okupljanje učesnika Tropic Bambini Maratona predviđeno za 17:00, a start za 17:15. 

Predškolci uzrasta od 2 do 5 godina trče uz pratnju jednog roditelja ili staratelja, a djeca uzrasta od 6 do 7 godina trče uz pratnju trenera volontera. 

Sve takmičare na cilju čekaju polaznici Muzičkog Ateljea Rok Simfonije, Fazonkova družina, gdje se može očekivati eksplozija navijačkih emocija i odlična zabava u 18:00. Medalje i poklone sponzora neće dobiti samo najbrži.

Trkačke brojeve moguće je preuzeti do 19. maja (četvrtak) u 20:00, u knjižari MyBook. 

Okupljanje osnovaca i srednjoškolaca u okviru Intersport School Run počinje u 17:30, a start je u 18:00. Obuhvata takmičenja u različitim kategorijama, za lični, odjeljenski i školski rezultat. 

Tim koji pokreće, u saradnji sa Intersportom, nagradiće i sve učesnike posebno dizajniranim medaljama, muzikom, smijehom, novim poznanstvima i svim bojama zabave u okviru Color Fun Run. 

Sa nama će biti i drugari iz Servis centra „Dajte nam šansu - Zvjezdice." 

Proglašenje pobjednika planirano je u 19:00. 

MyBook Color Fun Run starta u 19:30, a okupljanje učesnika je 15 min ranije. Učestvovati mogu svi - od 7 do 107. Trkačke brojeve moguće je preuzeti do 19. maja (četvrtak) u 20:00h, u knjižari MyBook. Bend Ultrazvuk pobrinuće se za sjajnu atmosferu na cilju.

Prijave za MyBook Color Fun Run i Tropic Bambini Maraton još su moguće, isključivo u knjižari MyBook, dok je broj mjesta ograničen. 

Generalni sponzor festivala je kompanija za distribuciju i prodaju prirodne izvorske vode „Vivia". 

Partneri "Vivia Run&More Weekend" festivala su i G-Drive, Tropic/Moj Market, Nektar, Intersport, MyBook, Sport Vision, klinika Svjetlost, Metromedia Group, delegacija Evropske unije u BiH,  Olimpijski komitet BiH i svi koji vole sport i zabavu. 

Za više informacija posjetite https://runandmore.org/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana