Obilježen Svjetski dan pošta u Prijedoru, predstavljen novi logotip Pošta Srpske

G.S.
Obilježen Svjetski dan pošta u Prijedoru, predstavljen novi logotip Pošta Srpske

PRIJEDOR - Defileom poštanskih vozila u Prijedoru obilježen je Svjetski dan pošte, predstavljen je i novi logotip Pošta Srpske.

Nakon trideset godina Pošte Srpske predstavile su novi logotip koji asocijacijom na pticu simbolizuje ono što je radnicima pošte najbitnije, a to je brza isporuka pošte i paketa. 

Jedinica za poštanski saobraćaj Prijedor broji više od 200 radnika koji svaki dan na raspolaganju stoje svojim klijentima.

- Na prvom mjestu nam je uvijek stranka, klijent, usluga da bude kvalitetna na vrijeme da se stranke ne žale što se nadamo da uspijevamo sve ovo vrijeme - rekao je Dražen Radojčić, upravnik Pošte 79 101 Prijedor.

Dan svjetskog poštanskog saveza i jubilej 150 godina bili su povod da Pošte Srpske predstave novi vizuelni identitet, prenosi RTRS.

- Nismo imali potrebu za dodatnim angažovanjem nego je to odradio naš tim stručnjaka na koje smo mi posebno ponosni i ono što želim istaknuti da naše preduzeće konstantno bilježi povećanje kako i samog obima poslovanja tako i prihoda - poručio je Miladin Radović, direktor Pošta Srpske

Pozitivni poslovni rezultat doprinosi obezbjeđivanju boljih uslova rada. Samim tim osigurana je kvalitetnija saradnja sa klijentima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana