Novi sadržaji u ponudi “Supernova MOVE” televizije

Supernova
Novi sadržaji u ponudi “Supernova MOVE” televizije

BANjALUKA- Kompanija “Supernova” nedavno je predstavila “Super MOVE TV+NET” paket u okviru kojeg korisnici mogu da uživaju uz omiljene TV programe i "surfaju" uz vrhunske brzine interneta, a sada iz ove kompanije javnosti predstavljaju i nove sadržaje u ponudi „MOVE” televizije.

- „MOVE“ je aplikacija za gledanje TV sadržaja na televizoru, telefonu ili tabletu. Uz „MOVE“ možete u bilo kom trenutku da uživate u omiljenim kanalima i da vratite propušteni sadržaj do čak 7 dana unazad- navode iz “Supernove”.

Ponuda „MOVE“ televizije donijela je raznovrsan TV sadržaj sa više od 230 kanala, od informativnih, sportskih, filmskih, zabavnih, pa do dječijih kanala, a za prave filmofile tu je bogat sadržaj u “Superstar”, “Apollon”, “Pickbox NOW” i “Nick +” videotekama sa više od 20.000 časova filmskog i serijskog materijala.

- Na našoj aplikaciji od sada su dostupne i dvije nove videoteke, “Filmbox” i “AXN NOW”, sa kojima želimo da upotpunimo iskustvo gledanja omiljenih sadržaja za sve uzraste - rekli su iz ove kompanije i dodali da je “AXN NOW” videoteka uključena u pretplatu za sve “Super MOVE” pakete.

Cilj im je, kako kažu, da i u budućnosti ostanu pouzdan operater koji svojim korisnicima isporučuje kvalitetne usluge i rješenja uz prihvatljive ponude.

- Usmjereni smo na stalno unapređenje kvaliteta usluga uvođenjem savremenih tehničkih rješenja kako bi korisnicima obezbijedili najbolje usluge te tako postali prepoznatljivi u zemlji- poručuju iz ovog telekomunikacionog operatera.

Ukoliko ste zainteresovani za uslugu televizije i interneta, iz „Supernove” vas pozivaju da za više informacija pozovete besplatan broj Kontakt centra 0800 30 630 ili posjetite najbližu “Supernova” poslovnicu.

Više detalja dostupno je i na internet stranici www.supernovabih.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana