Novi put na području Gradiške

Milan Vujić
Novi put na području Gradiške
Foto: Milan Vujić | Novi put na području Gradiške

GRADIŠKA – U Mjesnoj zajednici Brestovčina u Gradišci danas je otvorena dionica puta ukupne dužine oko 650 metara, vrijednosti oko 95.000 KM.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić naveo je da su u budžetu Grada, za ovu godinu, planirana sredstva za asfaltiranje 15 kilometara puteva u više mjesnih zajednica na području grada.

- Polako počinjemo da završavamo pojedine infrastrukturne radove na području Gradiške – naveo je gradonačelnik Adžić i dodao da je izgradnja infrastrukture preduslov za privredni razvoj i bolji život građana.

On je istakao da je cilj da infrastruktura bude dostupna svim građanima Gradiške i dodao da je asfaltiranje dužih dionica završeno i da su ostale kraće dionice koje je takođe potrebno uraditi.

Adžić je naglasio da Gradska uprava ima dobru saradnju sa građanima i predstavnicima mjesnih zajednica, što potvrđuju brojni realizovani projekti u proteklih nekoliko godina.

Izgradnja infrastrukturnih projekata na području grada Gradiška rezultat su dobre saradnje mjesne zajednice i lokalne uprave - rekao je Adžić.

Predsjednik Savjeta MZ Brestovčina Ljubiša Bencuz je istakao da je u ovoj mjesnoj zajednici do sada bilo dosta ulaganja, u asfaltiranje ulica, kanalizaciju, vodovod i rasvjetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana