Novi jutarnji program ATV-a: Dinamičan infotaiment sa fokusom na čovjeka

G.S.
Novi jutarnji program ATV-a: Dinamičan infotaiment sa fokusom na čovjeka

Novi jutarnji program ATV-a, koji će uređivati i voditi, poznato TV lice, voditeljka i urednica, Dragana Božić, biće sjajan izbor za početak dana, poručuju ATV-ovci, a kako su i najavili u ponedjeljak predstavivši svoj novi logo, programski identitet, kao i povratak na ćirilično pismo. 'ATV jutro' je uvertira u novu programsku šemu u kojoj publiku očekuje mnogo noviteta.

Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta, 'ATV Jutro', počinjaće dan uz aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta, interesantne goste i sagovornike koji će komentarisati teme iz svih oblasti života, a očekuje vas i pregled dnevnih dešavanja, te priče iz cijele Republike Srpske. U fokus će stavljati priče, ne samo o aktuelnim dešavanjima, nego i o čovjeku i njegovim problemima i interesovanjima, odnosno, sve one teme koje ga zanimaju, jer kako kažu, cilj im je da gledaoce informišu, pruže im mnoštvo novih i korisnih informacija, a na kraju i zabave.

Jutarnji program otvara i novoopremljeni studio, koji će izgledati moderno, prateći standarde regionalnih i svjetskih TV stanica.

'Jutarnji program je jedan od najatraktivnijih i najizazovnijih projekata na televiziji, a još ako je onakav kakav će biti naše 'ATV Jutro' – dinamično, sa mnogo korisnih i važnih informacija, i dobre atmosfere, onda to zaista govori i o pedigreu jedne medijske kuće. Veliko mi je zadovoljstvo da sa cijelim timom novinara i reportera, imam tu priliku da jutro naše publike učinimo drugačijim i damo im uvid u priče koje ih zanimaju. Zato sve pozivam da se od ponedjeljka druže sa nama i 'napune' baterije za novi dan', kaže Dragana Božić, urednica i voditeljka 'ATV Jutra'.

ATV-ovci željno očekuju početak i poručuju vam da ne mijenjate kanal, i razbudite sa njima u ponedjeljak od 6 časova i 55 minuta, a ostatak sedmice će već biti stvar najboljeg izbora za početak dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana