Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon

M:tel
Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon

Nova generacija Samsung preklopnih telefona ponovo pomjera granice nudeći impresivan dizajn i nevjerovatne performanse sa jakom AI podrškom.

Najtanji i najlakši Samsung Fold uređaj do sada, Galaxy Z Fold6 koristite kao obični telefon, a rasklopite ga kada vam je potreban veliki ekran sa snagom pravog računara. Pokreće ga fantastični Snapdragon® 8 Gen 3, što ga čini jednim od najbržih Android telefona na tržištu. Galaxy Z Fold6  je opremljen mnogim funkcijama vještačke inteligencije koje uključuju prevođenje razgovora i teksta u realnom vremenu, Circle to Search za pretraživanje ili ProCisyal Engine za maksimalno kreativne fotografije.

Moćan i neodoljivo privlačan, Galaxy Z Flip6 je savršen spoj stila i robusnosti, jedan od najboljih modela današnjice koji će vam pružiti korisničko iskustvo budućnosti i lako stati u svaki džep. Galaxy Z Flip6 nudi sofisticiranost u svakom dodiru a isto tako i nevjerovatne mogućnosti podržane vještačkom inteligencijom, kao i kod Z Fold6 modela. Tu je i Suggested Replies opcija sa kojom možete izabrati i poslati poruku čak i kada je telefon zatvoren – savršena opcija kada ste u pokretu.

Snažniji nego ikada, novi Z Flip i Z Fold modeli nude vrhunsko iskustvo svim korisnicima koji žele mnogo više od običnog telefona.

Potražite ih u m:tel ponudi i na poklon ćete dobiti dvije ekskluzivne zaštitne futrole u vrijednosti od 248 KM!

Za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite www.mtel.ba.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana