Nova banka proslavila početak školske godine: Prvačići u centru pažnje

G.S.
Nova banka proslavila početak školske godine: Prvačići u centru pažnje

U atmosferi ispunjenoj dobrim raspoloženjem, Nova banka je organizovala posebno druženje za djecu svojih radnika koja ove godine kreću u prvi razred osnovne škole. Ovo okupljanje nije bilo samo prilika da se obilježi ovaj važan korak u životu mališana, već i da se svi zajedno pripreme za izazove koji ih čekaju u školskoj klupi.

Tokom poučne i zabavne radionice, vesela i razigrana družina pokazala je da je potpuno spremna za novo životno poglavlje. U prostorijama Nove banke djeca su se zabavljala, upoznavali su jedni druge i razmjenjivali prve utiske o školi.

Kako bi im olakšali početak školovanja, Nova banka je prvačićima uručila prigodne poklone – pažljivo odabrane setove koji će im biti od velike koristi tokom prve školske godine. Uručeni darovi simbol su simbol podrške i brige koju Banka pruža svojim zaposlenima i njihovim porodicama.

„Zajednički korak u školsko doba još više jača vezu između roditelja i djece, donoseći radost i sreću za koju se nadamo da će se zadržati tokom cijelog školovanja. Sreća i entuzijazam koji su krasili lica naših prvačića obećavaju sjajan početak njihove školske avanture, a Nova banka ponosno stoji uz njih, pružajući podršku u svakom koraku ovog uzbudljivog putovanja", izjavio je Stefan Pajić, rukovodilac korporativnih komunikacija Nove banke.

Uprava Nove banke omogućila je roditeljima prvačića da iskoriste slobodan dan za prvi odlazak u školu, kako bi zajedno sa svojom djecom proveli ovaj poseban trenutak.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana