Nova Banka i Experience work and travel u zajedničkoj misiji podrške mladima

G.S.
Nova Banka i Experience work and travel u zajedničkoj misiji podrške mladima

Nova Banka AD Banja Luka i Experience work and travel DOO potpisali su ugovor o saradnji koji omogućava studentima da lakše dođu do sredstava za učešće u programu kulturološke razmjene. Ovaj program studentima nudi jedinstvenu priliku da steknu novo radno iskustvo u inostranstvu, ostvare zaradu, putuju, upoznaju ljude iz različitih kultura i steknu nova prijateljstva.

Potpisivanjem ovog ugovora, Nova Banka omogućava kreditiranje studentima osnovnih studija, a koji su državljani Bosne i Hercegovine. Maksimalan iznos kredita je 15.000 KM, s rokom otplate do 60 mjeseci i fiksnom kamatnom stopom od 4,49% godišnje za kredite do pet godina. Važno je napomenuti da se obrada kreditnog zahtjeva za ovu vrstu kredita ne naplaćuje, što predstavlja dodatni vid podrške mladima u njihovom profesionalnom i ličnom razvoju.

„Nova Banka je uvijek posvećena pružanju konkretne podrške mladima u njihovom obrazovanju, profesionalnom razvoju i ličnom usavršavanju. Nova kreditna linija rezultat je našeg kontinuiranog truda da stvorimo finansijske uslove koji omogućavaju studentima da bezbrižno uđu u svijet međunarodnog iskustva i postignu vrhunske rezultate. Vjerujemo da investiranje u obrazovanje i radno iskustvo mladih doprinosi njihovoj budućnosti, ali i razvoju društva u cjelini”, izjavio je Miroslav Topić, direktor Sektora za stanovništvo i upravljanje mrežom filijala Nove banke.

Za posljednjih 13 godina, Experience centar za mlade pomogao je više hiljada studenata iz Bosne i Hercegovine da uspješno učestvuju u programima koji kombinuju putovanja, stručni i lični razvoj kroz rad i studije. Mreža sigurnih poslovnih konekcija koju ovaj centar nudi garantuje studentima najatraktivnije ponude za posao ili studije u državama poput SAD-a, Kanade i Njemačke.

„Izuzetno smo srećni što je Experience tim zajedno sa Novom bankom uplovio u ovaj veliki projekat koji će biti od velikog značaja za sve naše mlade ljude koji su ambiciozni, vrijedni i koji hrabro koračaju u budućnost. Ova finansijska podrška je izuzetno bitna za njih i omogućava im nesmetan odlazak na programe koji mijenjaju živote mladih ljudi u Bosni i Hercegovini, istakao je Goran Udovičić, direktor Experience centra.

Uz jedinstvenu ponudu Nove banke, studentima je olakšano finansiranje programa koji im donosi novo radno i životno iskustvo. Više informacija o novoj kreditnoj ponudi može se dobiti pozivom na besplatan info telefon 080050011.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana