Njihova spektakularna 'Novogodišnja priča' će vas najbolje pripremiti za najluđu noć

ATV
Njihova spektakularna 'Novogodišnja priča' će vas najbolje pripremiti za najluđu noć

Odabrano društvo, odlična muzika, bogata ukusna trpeza, omiljeno piće i veselje – svakom dosta za nezaboravan doček Nove godine, a toga će, kažu ATV-ovci, u njihovoj 'Novogodišnjoj priči' biti napretek. Zato vas pozivaju da im se danas obavezno pridružite, tačno u 13 časova, jer će sve prštati od prave novogodišnje euforije.

Godinu u kojoj se ova medijska kuća 'vratila' ćiriličnom pismu, predstavila svoj novi logotip, osvojila mnoštvom formata u domaćoj produkciji i dokazala da 26 godina s pravom nosi epitet prve, autentične i drugačije, poručuju, dostojno će proslaviti i svojim gledaocima pokloniti program za pamćenje.

Domaćini, nema im mane – provjerenom tandemu, Dragani Božić i Milici Nogo, pridružiće se uvijek rado viđeno lice ATV-a, Predrag Ćurković, a Nikolina Đekanović i njena muzička ekipa pobrinuće se da novogodišnja čarolija bude još veličanstvenija i to neprolaznim hitovima za ples.

Očekuje vas pregršt zanimljivih prazničnih priča, ispunjenih iskrenim željama, pažljivo odabrani gosti, koji će zajedno sa voditeljskim triom, druženje pretvoriti u pravi spektakl, a ono što posebno ističu je darivanje – gledaoce očekuje pregršt vrijednih poklona i želja.

Ko još sumnja da će najbolje pripremanje za najluđu noć biti na ATV-u?

Uz pozivnicu na najbolje praznično druženje ATV-ovci vam od srca žele mnogo zdravlja, radosti, uspjeha i nezaboravih uspomena!

ATV-ova 'Naša novogodišnja priča' danas u 13 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana