„Nektar“ pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

GS
„Nektar“ pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

BANjALUKA - Kao odgovor na brojne pozitivne reakcije korisnika na društvenim mrežama na fotografiju bilborda nastalu u okolini Dervente, „Banjalučka pivara“ sa svojim vodećim brendom, „Nektarom,“ je pokrenula društveno odgovornu aktivnost kojom ističe značaj odgovornog ponašanja u saobraćaju i podsjeća sve na važnost korištenja odgovarajućih pneumatika u zimskom periodu.

„Nektar“ i „Banjalučka pivara“ omogućili su besplatnu uslugu zamjene ljetnih za zimske pneumatike za prvih dvadeset vozača koji su se 30. i 31. decembra, u periodu od osam do 15 časova, javili u Auto centar “Merkur”, i time ih obradovali ovim simboličnim gestom i upotpunili im prazničnu atmosferu. 

-Drago nam je što su naši potrošači opet prepoznali i odlično odreagovali na ideju koja stoji iza naše marketinške kampanje. Inspirisana „Nektarovim“ sloganom “Klizi kao ljetna guma”, „Banjalučka pivara“ je pored usluge zamjene ljetnih pneumatika, vozače simbolično nagradila i paketom „Nektar“ piva uz njihovo obećanje da će „Nektar“ konzumirati odgovorno, kada ne voze. Nadamo se da smo ovom aktivnošću pokrenuli lanac dobre energije koja će inspirisati i druge - izjavila je ovom prilikom PR menadžerka „Banjalučke pivare“ Milka Stanivuković.

Kreativni tim Banjalučke pivare je za kraj godine pripremio zanimljivu i duhovitu „Nektarovu“ kampanju uz simpatičan slogan "Klizi kao ljetna guma”, a sve u namjeri da potrošače zapljusne optimizmom u ovom prazničnom periodu. To je rezultiralo vrtoglavim rastom broja onih koji su ovu poruku dijelili putem „Fejsbuka“, „Instagrama“,“Tvitera“ i ostalih društvenih mreža, ne samo u BiH, nego i šire.

 Iz „Banjalučke pivare“ su poručili da Nektar treba da klizi kao letnja guma, ali da zbog sigurnosti potrošača, gume na autu moraju da budu zimske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana