Najbolji sport gleda se putem m:tel TV paketa

M:tel
Najbolji sport gleda se putem m:tel TV paketa

Uz m:tel TV pakete očekuju vas popust od 50% na mjesečnu pretplatu za prva četiri mjeseca i sjajna ponuda televizora na rate

I ovog mjeseca, m:tel vam donosi izvanrednu priliku da unaprijedite svoje televizijsko iskustvo i uživate u vrhunskim sadržajima. Pridružite se porodici zadovoljnih korisnika m:tel TV paketa i iskoristite fantastičnu ponudu.

Kupite vrhunske televizore na rate - lako, bez stresa i bez čekanja! Ovaj mjesec, nudimo vam da odaberete savršen televizor za vaš dom i platite ga u pristupačnim mjesečnim ratama bez kamata. Philips Smart 55’’ može biti vaš uz mjesečnu ratu od 51 KM, Samsung Smart od 50’’ nudimo uz mjesečnu ratu od 34 KM, a Tesla Android 43’’ uz mjesečnu ratu od samo 19 KM.

Tu je i popust od 50% na cijenu mjesečne pretplate vašeg odabranog paketa za prva četiri mjeseca! Uživajte u vrhunskim sadržajima, funkcionalnostima i spektakularnoj slici uz odličan popust koji vam omogućava da se opustite i posvetite onome što volite, a da pritom i uštedite!

Ukoliko su vam ipak mobilni podaci važniji, u paketu sa četiri usluge možete da odaberete dodatni bonus od 100 GB mobilnog neta.

Uz m:tel TV pakete, bićete na svim važnim sportskim događajima putem najatraktivnijih sportskih TV kanala poput Arena Sporta i Eurosporta. Ne propustite nijednu uzbudljivu utakmicu, turnir ili meč i doživite sve sportske uspjehe u najboljoj mogućoj kvaliteti. Na hiljade sati sportskog, filmskog, zabavnog, dokumentarnog, muzičkog i informativnog TV sadržaja zadovoljiće sve ukuse i generacije.

Kontaktirajte nas već danas putem broja 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto i učinite avgust mjesecom najboljeg televizijskog iskustva!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana