Načelnik Sakan posjetio višečlanu porodicu Bjelošević

Srna
Foto: srna

KOTOR VAROŠ - Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan posjetio je danas jedanaestočlanu porodicu Bjelošević u Maslovarama i tom prilikom istakao da je opština obezbijedila namještaj za jednu dječiju sobu, veš-mašinu i prigodne poklone.

Bez zaposlenja, Zoran i Sanela Bjelošević imaju devetoro djece – pet kćerki i četiri sina. Odrastaju i vaspitavaju se u duhu pravoslavlja, a porodični dom je ispunjen osmijesima i radošću. Načelnik Sakan nije krio oduševljenje načinom funkcionisanja i organizacije ove porodice.

"Zadovoljan sam kada vidim da ova porodica živi normalnim, skladnim životom. Teško im je, ali se trude i planiraju da pokrenu neke aktivnosti, a pored toga sva djeca su dobri i požrtvovani učenici", rekao je Sakan. Zoran Bjelošević se zahvalio načelniku za vrijednu donaciju, koja će mu pomoći da obezbijedi bolje uslove za odrastanje djece.

"Načelnik je pokazao razumijevanje za našu trenutnu situaciju i zahvalan sam mu za podršku i brigu koju je pružio", naglasio je Bjelošević i dodao da se uz malo discipline sve može lijepo organizovati.

Članovi porodice Bjelošević, iako su jedinstveni po mnogo čemu, za sebe kažu da su samo skromna porodica koja stranice svoje životne priče ispisuje sa mnogo ljubavi i još više vjere u srcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana